Morning Inspiration
Morning Inspiration

Vanmiddag ben ik te vinden bij Bergen op Zicht met de Vrijwilligersacademie van Bergen op Zoom. Enorm veel zin in om nieuwe mensen te ontmoeten en te praten met voorbijgangers over de inspiratie ochtend die ik voor de Vrijwilligersacademie ga geven. Een inspiratieochtend met als thema ‘Waar kom jij je bed voor uit?’, maar waarom sta ík eigenlijk de laatste tijd vol energie op? Wat is er gebeurd, want echt, trust me, ik ben geen ochtendpersoon!

Vanmorgen was ik bezig met mijn Life S.A.V.E.R.S (ja ik doe het nog steeds!) en tijdens dit ‘eigen momentje, hoorde ik mijzelf de vraag stellen, ‘waar kom ik eigenlijk mijn bed uit?’. Crisis wat een vraag op de vroege ochtend! En oh dear, ik ga die vraag vandaag aan meerdere mensen stellen in Bergen op Zoom, maar wat zou mijn antwoord zijn?!

Alarmzone: zelf geen invloed hebben op mijn werk!
Er is veel verandert de afgelopen tijd. Ik werk parttime op een MBO school dus ik denk vooral in schooljaren, en het afgelopen schooljaar heb ik nagedacht over nieuwe uitdagingen? Waarom? Eigenlijk omdat ik een aantal dingen had meegemaakt waar ik geen invloed op had, maar wat wel invloed had op mijn taken en verantwoordelijkheden. Dat is een onderwerp waardoor alle bellen in mij gaan rinkelen. Alarmzone: zelf geen invloed hebben op mijn werk!Natuurlijk gebeuren dingen voor een reden, positief of negatief, en ook al zie je dat niet meteen, het nadenken daarover vind ik heel belangrijk. Even weer die spiegel voor houden en nadenken over wat ik wil en waar ik naartoe ga.

Een enorme control freak ben ik niet, maar wel als het gaat over mijn persoonlijke belangen. Dingen doen waar ik positieve energie van krijg, waarvan ik ‘aan’ ga staan en waarbij ik, als ik in bed stap, denk ‘oh, dit was een leuke dag!’, daar doe ik het voor.

Mensen inspireren en motiveren om hun doelen te bereiken.
Het was een zoektocht, maar ik heb voor nu (kan volgend jaar weer heel anders zijn) een hele mooie mix gevonden om mijn persoonlijke interesses in te zetten en te benutten.

Waar ik mijn bed voor uit kom is het ontwikkelen en uitvoeren van methodes om mensen te inspireren en te motiveren om hun (onbewuste) doelen te bereiken.

Word ondernemer van je eigen leven!
We hebben allemaal zoveel energie in ons zitten en soms moet dat vuurtje weer even opgepookt worden om het te zien en weer ondernemer te worden over je eigen leven!

 

Waar kom ik eigenlijk mijn bed voor uit?
Getagd op:                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *