AMBITIE! Het Boek

Wat wil jij bereiken op persoonlijk en professioneel vlak? In het boek Maak werk van AMBITIE! neem ik jou mee in mijn zoektocht om persoonlijke en professionele ambities te onderzoeken, managen en te bereiken. Je krijgt inzicht, tips en opdrachten om AMBITIE! te verwerken in je dagelijkse leven.

AMBITIE!© = Aandacht – Mindset – Behoefte – Interesse – Tactiek – Inzet – Energie

Een persoonlijkleiderschapsaanpak met toegepaste NLP (Neurolinguistisch programmeren) en Design Thinking.

Bestel het AMBITIE boek

Maak werk van AMBITIE! – zeven pijlers voor leven met AMBITIE!©

Ook verkrijgbaar via
Managementboek.nl & Bol.com

Het boek

Maak werk van AMBITIE!© geeft inzicht in hoe jij een vol en ambitieus leven kan leiden. Het is een aanpak om ambities om te zetten in daden en het beste uit jezelf te halen. Niet alleen op carrièreniveau, maar ook op sociaal-maatschappelijk en privévlak.

Het gaat om:

  • aandacht voor jezelf en aandacht besteden aan wat jij wil;
  • met een positieve en groei-mindset
  • waarbij je rekening houdt met jouw behoeften en interesses;
  • deze najaagt door de juiste tactiek te gebruiken;
  • door inzet te tonen;
  • met een goede verdeling van je energie.

Boekpresentatie

Afgelopen 21 januari 2022 heb ik mijn boek gepresenteerd aan iedereen die geïnteresseerd is in AMBITIE! Tijdens de presentatie vertelde ik over het proces en vooral wat ik ermee wil bereiken.

Tijdens de boekpresentatie heb ik mijn eerste boek virtueel mogen overhandigen aan ‘Mr. Business Model You’ Tim Clark. Daarnaast heeft Margreet Toonenen van De Rooi Pannen de boekpresentatie geopend en heeft Erna Smeekens van de Tientjes Academie verteld over hoe zij NLP voor iedereen bereikbaar wil maken en hoe zij mij heeft leren kennen als NLP’er.

Kijk de boekpresentatie terug

Bestel het AMBITIE boek

Maak werk van AMBITIE! – zeven pijlers voor leven met AMBITIE!©

Ook verkrijgbaar via
Managementboek.nl & Bol.com

Tim Clark – Business Model You

Tijdens de boekpresentie overhandigde ik (virtueel) mijn eerste exemplaar aan Tim Clark, de ontwikkelaar van Business Model You en best-seller auteur. Hij heeft mij vijf jaar geleden geïnspireerd om te onderzoeken wat mijn ambities zijn op professioneel én persoonlijkvlak. Een cadeau wat lastig te overtreffen is, maar door dit boek bedank ik hem op mijn eigen manier.

Tim Clark en ik bij de Business Model You Practitioner training.

Tientjes Academie Breda

Erna Smeekens van de Tientjes Academie was er ook. Zij heeft mij meegenomen in het NLP traject. De opleidingen die ik bij haar heb gevolgd was fantastisch, vaak enorm uit mijn comfortzone maar oh zo waardevol. VoF Tientjes Academie wil dat NLP beschikbaar is voor iedereen. Hun insteek is laagdrempelig en heel toegankelijk en dat kan niet niet iedere IA-NLP gecertificeerde opleiding zeggen!

Breng NLP nog meer tot leven

Ik draag de Tientjes Academie een heel warm hart toe. Waarom? Omdat zij een doel hebben dat NLP beschikbaar moet zijn voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt, waar je staat in het leven en welke financiële middelen je tot beschikking hebt. Ze werken met het principe pay it forward: wat je leert delen met anderen. 

Om NLP bij de Tientjes Academie te promoten wil ik boeken doneren. Boeken die zij kunnen geven aan mensen waarvoor persoonlijkleiderschap en NLP een steun in de rug kan zijn. 

Doneer jij € 8,50 en dan leg ik er een tientje bij. Zo steunen we samen de Tientjes Academie met hun doel: NLP beschikbaar voor iedereen.

Bestel het AMBITIE boek

Maak werk van AMBITIE! – zeven pijlers voor leven met AMBITIE!©

Ook verkrijgbaar via
Managementboek.nl & Bol.com