New Year Dreams

Het is de laatste dag van 2017. Buiten regent het, het ziet er somber uit, maar hier en daar hoor je een knal van vuurwerk, waardoor je even oplicht en denkt aan vanavond.

Nieuwjaarsavond staat voor de deur. Zo  meteen stap ik in de auto op weg naar vrienden om knallend het nieuwe jaar in te gaan. Ik heb er zin in!

2017 was een mooi jaar. Ik werk bij een goede en leuke organisatie en heb mooie uitdagingen gehad naast dit werk. Het was ook een jaar waarin ik soms even moest schakelen, aanpassen, nieuwe doelen stellen en weer doorgaan. En daar houd ik van, in ontwikkeling blijven en nieuwe kansen blijven zien en grijpen als ze voorbij komen.

Mijn doelstelling voor het aankomende jaar is nieuw leven inblazen in IMVA, mijn werktitel sinds 2011. Laat ik mijn extra energie en motivatie eens stoppen in zelfontwikkeling en het verkrijgen van nog meer trainings-, coachings- en marketingcommunicatie opdrachten!

Ik heb net een coaching cursus afgerond, ik begin aan de NLP Practitioner cursus, het daadkrachtige en overzichtelijke Business Model You ga ik mij eigen maken en mijn eerste seminar om te bezoeken ‘Word succesvol coach en spreker‘ staat ook al gepland.

2018 kom maar op, ik heb er zin in!
Iedereen een mooi, gezond en uitdagend 2018 gewenst!


 

Schakelen, aanpassen en door naar 2018!
Getagd op:                        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *