Wat kan AMBITIE! voor mij persoonlijke betekenen of wat kan het beteken voor mijn werknemers? Het AMBITIE! programma maakt je bewust van wat jou drijft, waar je behoefte naar hebt en waar je interesses liggen.  Het is alsof je een foto maakt van je huidige situatie, dat gaat analyseren en stappen neemt om de leiding te nemen over jezelf.

Als persoon kan je in situaties komen dat je het even niet meer weet. Start dan met het Maak werk van je AMBITIE! programma.
In organisaties, waarbij functionerings-, beoordelingsgesprekken en POP’s altijd aanwezig zijn, kan er gebruik gemaakt worden van het Start to POP programma.

Wil je meteen sparren? Neem dan contact met me op en we bespreken de mogelijkheden!

Ervaring & Aanpak
Sinds 2010 doceer en train ik studenten en professionals. Dit doe ik op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik canvas facilitator waarbij dynamiek, enthousiasme en de waarde uit jezelf, het team, project of event centraal staan.

Ik heb de tools, jij geeft de invulling en we werken altijd met een realistisch doel in het vooruitzicht.
Belangrijk, ik motiveer en relativeer met humor… dat is een familietrekje, daar moet je tegen kunnen.

Master in Bedrijfscommunicatie | Gecertificeerd docent | IA-NLP Coach | Business Model You & Teams Certified Trainer | Certified Event Designer