Werk maken van je AMBITIE kan op veel manieren. Sommigen willen graag 1 op 1 coaching, de ander wil graag aan een workshop deelnemen en de ander gaat het liefst zelf aan de gang met een online training. Alles is mogelijk!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een verbreding van aanbod. Meteen beginnen? Maak een keuze:

Liever mij even persoonlijk spreken? Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden!

Ervaring & Aanpak
Sinds 2010 doceer en train ik studenten en professionals. Dit doe ik op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik canvas facilitator waarbij dynamiek, enthousiasme en de waarde uit jezelf, het team, project of event centraal staan.

Ik heb de tools, jij geeft de invulling en we werken altijd met een realistisch doel in het vooruitzicht.
Belangrijk, ik motiveer en relativeer met humor… dat is een familietrekje, daar moet je tegen kunnen.

Master in Bedrijfscommunicatie | Gecertificeerd docent | IA-NLP Coach | Business Model You & Teams Certified Trainer | Certified Event Designer