Unleash the Power Within

Goedendag, wat een energie!!! Vier dagen helemaal los met Tony Robbins en ik stuiter een week na dato nog als gek het leven door! Een complete onderdompeling in persoonlijk leiderschap met neuro psychologie, mentale programmering en heel veel bewegen! Zoveel bewegen dat ik op dag twee, drie en vier (en the day after eigenlijk ook nog) het gevoel had dat mijn kuitspieren waren gekrompen door al het springen en dansen.

Voor degene die het al een keer hebben gedaan, dan begrijp je en heb je meteen beeld bij Asstitude! – Where focus goes, energy flows – Momentum en och, het mooiste The Beautiful State .

In welke gemoedstoestand ben jij de beste versie van jezelf?

Ik ga echt nog meer delen, maar ik wil nu weer even dansen en mezelf in een Peak State krijgen, gewoon, omdat het kan!

https://youtu.be/BaPQPT0vIKc

Unleash the Power Within

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *