Bij alles wat ik doe denk ik na over welke waarde ik bijdraag. Een waarde voor mijn collega’s, studenten, evenementen of jou. Wat kan die ander hieruit halen? Natuurlijk wil ik ook dat het mij iets oplevert dus er is een afweging: wat is de waarde voor een ander en wat levert het mij op? Zijn er twee positieve antwoorden op die vragen dan voer ik het uit! Natuurlijk gebaseerd op het waarde denken van o.a. Business Model Canvas, Business Model You en Event Design Canvas. What’s in it for you and me? That’s the question!

Mijn doel is om mensen, teams, organisaties hun waarde te laten inzien, vertrouwen te geven dat ze meer kunnen dan dat ze nu denken en dat begeleiden. Dat doe ik in coach en trainingssessies van bijvoorbeeld ‘Maak werk van je AMBITIE!©, maar ook in evenementen die ik organiseer voor studenten. Haal het beste uit jezelf, jouw team, organisatie of event.

Ik faciliteer dynamische design thinking workshops waarin je het waarde creatie denken leert en toepast. Door het werken voor en met studenten heb ik ervaring opgebouwd in het creëren en uitvoeren van college events, allemaal met duidelijke kennis, gedrag, houding en sociale componenten. Daarnaast heb ik door mijn achtergrond en interesses ook een veelzijdigheid van andere trainingen die ik tailor-made kan maken.

Wat kan ik bieden?

  • Ik laat je jouw waarde inzien als collega, ZZP’er, mens en wil je een stap verder, dan gaan we werk maken van jouw ambitie. Persoonlijk Business Model
  • Ik laat jullie de teamwaarde in kaart brengen en willen jullie een stap verder, dan werken we aan de teamambitie. Team Business Model
  • Ter ondersteuning van werknemersambitie en teamambitie kijken we naar de organisatiewaarde en -ambitie. Business Model Canvas
  • Organiseer je een event, ik faciliteer het event design, de brainstorm en concept fase door jullie te laten focussen op de waarde die het event oplevert voor jullie stakeholders. Event Design Canvas.
  • Ik integreer marketing, communicatie en event theorie met het werkveld en bied dit aan voor studenten in college events.
  • Door mijn veelzijdigheid in marketing, communicatie en evenementen branche bied ik mijn kennis aan als freelancer, brainstorm sessies en trainingen.

Interesse in waarde creatie? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden!

Ervaring & Aanpak
Sinds 2010 doceer en train ik studenten en professionals. Dit doe ik op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik canvas facilitator waarbij dynamiek, enthousiasme en de waarde uit jezelf, het team, project of event centraal staan.

Ik heb de tools, jij geeft de invulling en we werken altijd met een realistisch doel in het vooruitzicht.
Belangrijk, ik motiveer en relativeer met humor… dat is een familietrekje, daar moet je tegen kunnen.

Master in Bedrijfscommunicatie | Gecertificeerd docent | IA-NLP Coach | Business Model You & Teams Certified Trainer | Certified Event Designer