TLS – Onderwijsinnovatie team
Een beter moment om het onderwijs te vernieuwen bestaat niet. Covid-19 heeft heel veel nadelen, maar er ontstaan ook nieuwe mogelijkheden. De stroom van belevingsgerichtonderwijs, blended-learning en gamification is ingezet en ik vaar er heerlijk op.

Belevingsgerichte onderwijsprojecten
Vanuit mijn docentschap heb ik al veel belevingsvolle en educatieve events mogen ontwikkelen. Samen met het onderwijsteam en alleen, heb ik hard gewerkt aan concepten, waaronder de ‘POW WOW’ en ‘Become a Game Changer’.

POW WOW
Dit is een concept waarin het Event Design Canvas centraal staat. Studenten krijgen de achtergrond van deze methode voorgeschoteld en gaan er meteen mee aan de slag.

Kernwoorden: dynamisch, ‘practice what you learn’ en groepsbinding.

Het concept: IMVA | Young Event Design Program

POW WOW – Event Design Canvas – 2019-2020
POW WOW – Event Design Canvas – 2018-2019

Become a Game Changer
Dit concept richt zich erop dat studenten worden ondergedompeld in hun vakgebied. Met het netwerk dat ik heb opgebouwd door de jaren heen kan ik een mooi programma in de Events & Leisure branche opzetten, wat ook een marketing en communicatie insteek kan hebben.

Sinds het schooljaar 2015-2016 voeren we dit concept jaarlijks uit. De afgelopen vijf jaar fysiek in Maastricht en in het schooljaar 2020-2021 gingen we online! Twee dagen een programma waarin de studenten een online en offline experience krijgen!

Kernwoorden: onderdompeling, students meet business, pressure cooker brainstorming en groepsbinding.

Het concept: IMVA | Become a Game Changer

Become a Game Changer – Online kennisevent & fieldtrip Maastricht – 2020-2021
Maak werk van je AMBITIE!©

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat je maandelijks inspireren door AMBITIE!©