Wat leuk! Door mijn mail heb ik je interesse gewekt en ben je op deze pagina terecht gekomen of je bent hier via via gekomen. Welkom!

Ja, ik wil mijn boek verkopen en ja, daar heb ik pers en invloedrijke personen bij nodig. Maar wat voor mij belangrijker is dat ik mijn persoonlijkleiderschapsaanpak met toegepaste NLP en Design Thinking kan delen met heel veel mensen. Wil jij mij daarbij helpen?

AMBITIE! – Persinformatie

Het boek: Maak werk van AMBITIE! – Zeven pijlers voor leven met AMBITIE!©

AMBITIE!© is een aanpak om je professionele en persoonlijke ambities om te zetten in daden en het beste uit jezelf te halen. Het is een persoonlijkleiderschapsaanpak met toegepaste NLP en Design Thinking. Ambitie staat vanuit mijn perspectief voor:

  • aandacht voor jezelf en aandacht besteden aan wat jij wil;
  • met een positieve en groei-mindset;
  • waarbij je rekening houdt met jouw behoeften en interesses;
  • deze najaagt door de juiste tactiek te gebruiken;
  • door inzet te tonen;
  • met een goede verdeling van je energie.

In het boek pas ik Neurolinguistisch programmeren (NLP) toe in het dagelijks leven. Ik deel mijn ervaringen en geef tips om bewuste keuzes te maken.

Daarnaast heeft Design Thinking een grote rol. In plaats van je te verplaatsen in je doelgroep en te bedenken wat ze willen en daar een product of dienst voor bedenken en testen, ga jij je verplaatsen in jezelf en wat jij wilt om van daaruit jouw ideale leven te ontwerpen en uit te voeren. En ja, dat gebeurd met grote canvassen en heel veel post-its! Bedenk eerst wat jezelf wilt op papier en voer het daarna uit.

Het is best een persoonlijk boek geworden en ik moet zeggen dat het best spannend is om dit allemaal te delen. Maar ik hoop op deze manier ook anderen te inspireren om hun ambities na te jagen. 

Het boek kosteloos ontvangen? Bestel het AMBITIE!© boek en inspiratiekaarten met de kortingscode die je in de mail hebt ontvangen.

Boekpresentatie

Het boek presenteren doe ik niet alleen. Ik ben enorm trots en dankbaar dat ik dit samen met de volgende mensen mag doen:

  • De middag wordt geopend door Margreet Toonen, directeur De Rooi Pannen Breda.
  • Special online guest Tim Clark, ontwikkelaar van Business Model You & Teams en Amerikaanse best seller auteur. Mijn inspiratiebron waardoor ik werk maak van mijn persoonlijke en professionele ambities. En ik ben heel erg vereerd dat ik het eerste exemplaar aan hem virtueel mag overhandigen.
  • Erna Smeekens van de Tientjes Academie Breda waar ik NLP opleidingen heb gevolgd en over hoe zij NLP bereikbaar wil maken voor iedereen. 

Meer informatie over de boekpresentatie en zin om te komen? Schrijf je in via Eventbrite.

Waarom dit boek?

Maak werk van AMBITIE! – Zeven pijlers voor leven met AMBITIE!©. Het is een zelfontwikkelingsboek voor de starters op de arbeidsmarkt tot de doorgewinterde professional. Het gaat niet alleen om professionele ambities, maar ook om ambities op sociaal en privévlak. 
Mijn AMBITIE! aanpak wil ik heel graag delen met anderen, zodat zij er de stukken uit kunnen halen die hen helpt om meer grip te krijgen op hun leven en meer levensgeluk te ervaren. Grote woorden, I know, maar er lopen te veel mensen rond die op de automatische piloot staan en/of meedeinen op wat er in de wereld en in hun eigen omgeving gebeurt, waardoor ze minder stilstaan bij wat zijzelf willen doen en bereiken. 


Synopsis – Maak werk van AMBITIE!

Boodschap van het boek

Lees een stuk uit het boek

Foto’s

Foto’s: Simone Haneveer

Meer weten over het boek of deze aanpak? Neem contact met me op!