Hoe schrijf ik een effectief marketingplan? Wat voor campagne kan ik bedenken bij mijn product? Waar moet ik beginnen bij het organiseren van een evenement of beursdeelname? Allemaal belangrijke vraagstukken waar een organisatie beter van moet worden, mits het goed bedacht en uitgevoerd wordt. De trainingen zijn zogenaamde ‘ontwerp trainingen’. Door middel van het toepassen van theorie, eigen creativiteit en inbreng van de trainer en andere deelnemers, ontwerp je je eigen actie.

Marketing, Communicatie & Evenementen ontwerp trainingen
Tijdens de training duiken we eerst even in de theorie en een aantal ‘best practices’ uit de praktijk. Aan de hand hiervan gaan we in een eenduidig stappenplan jouw vraagstuk in kaart brengen. Door het aanleren van een denkwijze en een aantal vaardigheden, geef ik jouw creativiteit een boost. Door met meerdere mensen de training te doen, word je ook geprikkeld door andere denkwijzen, waardoor er tijdens de training een mooie synergie ontstaat.

In deze marketing, communicatie en evenementen – ontwerp trainingen, gebruiken we een aangepast model van het wereldwijd gebruikte Business Model Canvas. Hierdoor heb je aan het einde van de training op één A4 in beeld wat je gaat doen.

Guest experience marketing
Staat de gast of bezoeker centraal binnen je organisatie?
Is er meer behoefte aan het in kaart brengen van de customer journey en onderzoek naar wat er beter kan in de gastbeleving van de organisatie. Volg dan de speciale guest experience marketing training. Door middel van het doen van wat voorwerk, gaan we tijdens de training kijken wat er verbeterd kan worden in het bedrijf waarbij een tevreden gast centraal staat.

Interesse in de trainingsmogelijkheden? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden!

Ervaring & Aanpak
Sinds 2010 doceer en train ik studenten en professionals. Dit doe ik op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik canvas facilitator waarbij dynamiek, enthousiasme en de waarde uit jezelf, het team, project of event centraal staan.

Ik heb de tools, jij geeft de invulling en we werken altijd met een realistisch doel in het vooruitzicht.
Belangrijk, ik motiveer en relativeer met humor… dat is een familietrekje, daar moet je tegen kunnen.

Master in Bedrijfscommunicatie | Gecertificeerd docent | IA-NLP Coach | Business Model You & Teams Certified Trainer | Certified Event Designer