Het programma speciaal voor jou, kan zowel individueel (coaching) als tijdens een workshop gevolgd worden.

Workshop
Tijdens de workshop gaan we in één dag jouw ambitie (her)ontdekken en concreet maken. De workshop richt zich op mensen die vooruit willen, in hun huidige werk of het idee hebben om (naast hun werk) een eigen bedrijf te beginnen.

Ontwikkelen binnen je werk
Als werknemer kan het zijn dat het werk dat je doet niet meer de voldoening geeft die je eerder had. De kunst is om te ontdekken waar je weer van ‘aan gaat’, en liggen er kansen voor jou binnen of buiten de organisatie?

Ontwikkelen als zelfstandige
Heb je het idee opgepakt om voor jezelf te beginnen. Een goed bedrijfsidee maakt altijd kans in de markt. Maar je hebt daar wel lef voor nodig en doorzettingsvermogen. Zelfkennis is net zo belangrijk. Waar ben je goed in en wat moet je bijspijkeren of uitbesteden? Maak van je persoonlijke ambitie een Persoonlijk Business Model en ontdek wat je moet ontwikkelen om een succesvolle start te maken.

Tijdens de ééndaagse workshop komen de volgende onderdelen aan bod:

  • AMBITIE© carrière bewustwordingsproces
  • Persoonlijk Business Model – de huidige stand van zaken
  • Zelfanalyse
  • Persoonlijk Business Model – de ambitie voor de nabije toekomst
  • Concretiseren van het persoonlijke AMBITIE© plan

De interactieve workshop bestaat uit theorie, maar je gaat vooral zelf aan de slag. Je krijgt feedback van de andere deelnemers  en natuurlijk van mij. Samen komen we tot jouw ambitie! De workshops worden zoveel mogelijk in een inspirerende omgeving gegeven waar inspanning en ontspanning samengaan.

Investeer in jezelf! Kijk in de agenda voor de volgende Maak werk van je ambitie! workshop of neem contact met mij op.

Ervaring & Aanpak
Sinds 2010 doceer en train ik studenten en professionals. Dit doe ik op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik canvas facilitator waarbij dynamiek, enthousiasme en de waarde uit jezelf, het team, project of event centraal staan.

Ik heb de tools, jij geeft de invulling en we werken altijd met een realistisch doel in het vooruitzicht.
Belangrijk, ik motiveer en relativeer met humor… dat is een familietrekje, daar moet je tegen kunnen.

Master in Bedrijfscommunicatie | Gecertificeerd docent | IA-NLP Coach | Business Model You & Teams Certified Trainer | Certified Event Designer