Vanuit mijn docentschap heb ik al veel mooie en educatieve events mogen ontwikkelen. Met mijn ‘ideeën fabriek IMVA’ die op de achtergrond hard werkt aan concepten, heb ik o.a. de ‘POW WOW’ en ‘Become a Game Changer’ georganiseerd voor de MBO school waar ik aan verbonden ben.


POW WOW
Dit is een concept waarin het Event Design Canvas centraal staat. Studenten krijgen de achtergrond van deze methode voorgeschoteld en gaan er meteen mee aan de slag.

Kernwoorden: dynamisch, ‘practice what you learn’ en groepsbinding.

Het concept: IMVA | Young Event Design Program


Aftermovie 2018 – 2019


Aftermovie 2019 – 2020


Become a Game Changer
Dit concept richt zich erop dat studenten worden ondergedompeld in hun vakgebied. Met het netwerk dat ik heb opgebouwd door de jaren heen kan ik een mooi programma in de Events & Leisure branche opzetten, wat ook een marketing en communicatie insteek kan hebben.

Sinds het schooljaar 2015-2016 voeren we dit concept jaarlijks uit. Normaal gesproken elk jaar fysiek in Maastricht en in het schooljaar 2020-2021 zijn we online gegaan door Covid.

Het concept: IMVA | Become a Game Changer

Aftermovie 2020-2021


Interesse om studenten te inspireren door onderdompeling in het vakgebied en actief bezig te zijn met wat ze geleerd hebben? Neem contact met me op!