Je hebt een hele leuke baan, maar mist de swung en alles gaat een beetje op de automatische piloot. Of je hebt het helemaal niet naar je zin en zoekt een nieuwe uitdaging, maar ja wat kan je en waar liggen jouw kansen? Je bent zelf ondernemer van je eigen carrière. Kansen komen niet zomaar naar je toegewaaid, maar jij creëert ze door hard te werken (ook al lijkt dat voor anderen misschien niet zo…). Ontdek de persoonlijke ondernemer in jou en creëer kansen!

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met vragen zoals: wat vind ik leuk? Wat kan ik? Wat past bij mij? Welke waarde voeg ik toe? En hoe kan ik dat inzetten in het dagelijks leven?

In de workshop werken we jouw persoonlijke business model uit. Dit business model is een overzichtelijk middel om jouw eigenschappen en kwaliteiten op één A4 weer te geven. Je gaat jezelf zien als de baas van jouw ontwikkeling en je wordt ondernemer van je eigen carrière.

Hierbij krijg begeleiding en feedback van mij, maar ook van de overige deelnemers in de workshop. Met als doel: een start naar meer vertrouwen en plezier in jouw (loop)baan waar jij je ambitie in kwijt kunt.

Business Model You is ontwikkeld door hetzelfde team dat de wereldwijde bestseller Business Model Generatie creëerde. De auteur Tim Clark heeft, in samenwerking met anderen, het business model canvas omgevormd naar een persoonlijke carrière model.
Natuurlijk kan je zelfstandig met de methode aan de slag gaan. Hierdoor mis je echter de waardevolle feedback van anderen en is de kans groot dat je blijft steken in je eigen tunnelvisie. Tijdens de interactieve workshop, help jij jezelf en anderen én helpen anderen jou. Daardoor krijg je meer daadkracht en energie. Een mooiere start voor jou als ondernemer van je eigen carrière is er niet!

Interesse in de trainingsmogelijkheden? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden!

Ervaring & Aanpak
Sinds 2010 doceer en train ik studenten en professionals. Dit doe ik op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik canvas facilitator waarbij dynamiek, enthousiasme en de waarde uit jezelf, het team, project of event centraal staan.

Ik heb de tools, jij geeft de invulling en we werken altijd met een realistisch doel in het vooruitzicht.
Belangrijk, ik motiveer en relativeer met humor… dat is een familietrekje, daar moet je tegen kunnen.

Master in Bedrijfscommunicatie | Gecertificeerd docent | IA-NLP Coach | Business Model You & Teams Certified Trainer | Certified Event Designer