InfoBites – Persoonlijk Leiderschap Stephan R. Covey zegt in zijn boeken ongeveer het volgende: “lees de tekst, geef het aan anderen door en past het zelf toe”. Door nieuwe ideeën tot je te nemen, het zelf na te vertellen aan anderen en ook door het zelf te proberen, geef je ideeën een kans om je leven te verrijken.

Dus tja, wat zal ik zeggen over de InfoBites van Persoonlijke Leiderschap op deze pagina? Ik gebruik jullie om InfoBitest te maken over mijn opgedane theorieën, ideeën en ervaringen, zodat ik ze zelf meer eigen maak en daarbij hoop ik jullie ook te inspireren! 😉

Vind je de InfoBites leuk en wil je meer? Kijk dan eens bij Academy You wat ik voor je kan betekenen.


InfoBites
Maak werk van je AMBITIE!©Wat moet jij allemaal?

Taal beïnvloedt jouw leven. Welke woorden jij zegt tegen anderen én jezelf heeft invloed op jouw gemoedstoestand en die van een ander. In deze InfoBite vertel ik over de verandering die jezelf kan inzetten om meer lucht te krijgen in situaties. Gebruik eens willen of kunnen in plaats van ‘moeten’. Dat is zoveel vriendelijker voor jezelf en je gaat ook nadenken of je iets echt wilt of dat je het echt moet…