Dit ben ik…

Geboren onder de rook van Rotterdam, opgegroeid op de Veluwe, gewoond en gewerkt in Singapore en Helsinki en het liefst altijd reizend, heb ik nu toch mijn thuisbasis gevonden in Breda. Een schitterende en bourgondische stad die je leven echt verrijkt.

Studeren vond ik leuk, daarnaast wist ik niet precies wat ik wilde gaan doen dus ik ben zo lang mogelijk op school gebleven. Niet door te blijven zitten, maar door steeds een trapje hoger te gaan. Begonnen op de Mavo en uiteindelijk mijn Master in Bedrijfscommunicatie gehaald aan de Universiteit van Nijmegen.
Het was niet meer uit te stellen, ik ben gaan werken. Ik wilde een carrière tijger zijn, mooie auto onder mijn kont, dynamisch werk, veel reizen, mensen ontmoeten en vooral niet doorsnee zijn. Dit heb ik een hele tijd volgehouden, een super leuke tijd, maar door de hectiek en de verkeerde focus moest ik mezelf even resetten.

Ik ben mijzelf toen even tegengekomen en dat was goed. Even stilstaan bij jezelf, verandering van perspectief en zoeken naar een andere weg om door te gaan.

De ‘kennis economie’ trok mij erg aan, oftewel het onderwijs. Sinds 2011 zit ik in het onderwijs en heb ik lesgegeven op een VMBO, HBO en nu op het MBO. Altijd met de vakken waarin ik gewerkt heb, (internationale) marketing, communicatie, events en Engels. Het is erg leuk en ik zie nog steeds uitdagingen genoeg om studenten te motiveren en inspireren.
Naast het trainen van studenten vind ik het ook enorm leuk om (young) professionals te trainen en coachen. Om onderdeel te mogen zijn van hun carrière ontwikkeling op vak- of persoonlijk gebied, geeft veel energie en houdt ook mij scherp om te blijven ontwikkelen.

Om passend en gericht te coachen en trainen put ik uit mijn zelfontwikkelde pijlers van AMBITIE; leef met aandacht, kies de juiste mindset, weet wat je behoeften en interesses zijn, pas de juiste tactiek toe, toon inzet en zorg voor een evenwichtige energie. Voor een ambitievol leven waarin je jouw leven bewust en met volle overtuiging leeft geef ik workshops en coach sessies.

Maak werk van je AMBITIE!©
Aandacht | Mindset | Behoefte | Interesse | Tactiek | Inzet | Energie

Samen een keer praten onder het genot van een kop koffie of iets anders? Neem contact met mij op of link met mij via LinkedIn.

Irene de Bruijn